Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE afronta amb responsabilitat l'inici d'un nou temps polític i social a Balears

minut silenci accident aeriCONVERSES PER UN ACORD DE GOVERNABILITAT A BALEARS

Aquest dimarts arrenquen les converses entre els membres de PSIB-PSOE, Podem Illes Balears i MÉS per a tancar acords estables per a un Govern d'esquerres a Balears, amb la mirada posada en la recuperació dels drets i els serveis públics perduts per la ciutadania durant la legislatura passada.

Francina Armengol, cap de llista al Parlament de les Illes Balears, Pilar Costa, Marc Pons i Antoni Diéguez, conformaran la delegació del PSIB-PSOE durant la ronda de converses.

El PSIB-PSOE afronta aquest dimarts, de forma oficial, l'inici de la ronda de converses amb els representants de Podem i de Més, per a poder conformar una majoria sòlida al Govern de les Illes Balears que faci complir la voluntat popular dels ciutadans i ciutadanes per a fer un gir històric cap a l'esquerra, expressada en els clars resultats de les eleccions del passat 24 de maig.

L'inici de la ronda de contactes entre les tres formacions es dóna després de que els socialistes de Balears recollissin el mandat de la Comissió Executiva del PSIB, reunida la setmana passada, i en la que es va evidenciar de manera clara la disposició de la formació per a arribar a acords sòlids i estables de govern amb la resta de formacions de l'arc parlamentari de l'arxipèlag.

Les demandes dels ciutadans per al retorn dels drets i dels serveis públics perduts durant la legislatura del PP al Govern són el principal motor del canvi que el nou Govern ha de garantir. I és per això que per a propiciar aquest el nou temps a Balears, el PSIB-PSOE advoca en primer lloc per al rescat d'aquelles persones que més ho necessiten, per un nou marc de relació entre els treballadors i el mercat laboral, i perseguir l'explotació i la precarització de la feina. Un nou temps per a l'educació, la sanitat i els serveis socials públics, entesos des de la premissa del benestar de les persones, i abordats a través del diàleg i el consens. Un nou temps per al model territorial, sostenible. I un nou temps per a assolir el finançament que li pertoca a Balears, a més d'un nou temps per reforçar l'esperit i la lletra de l'Estatut d'Autonomia del 2007, a més de reforçar el rol fonamental dels Consells Insulars per l'autogovern de cada una de les illes que conformen la Comunitat Autònoma.

Un nou temps que serà, en paraules de Francina Armengol, que encapçala la delegació socialista, "el temps d'un gran acord amb la ciutadania, per fer possible el canvi que tant ha demanat la societat civil durant tota la legislatura".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube