Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "Avui obrim una nova etapa política a la nostra Comunitat"

180615 Foto familia legislatura 2015-2019 webSESSIÓ CONSTITUENT DE LA NOVENA LEGISLATURA AL PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS

Els diputats i diputades socialistes de la novena legislatura del Parlament han promès el seu càrrec i han constituït el Grup Parlamentari Socialista, durant la sessió inaugural del Parlament que ha servit per a l'elecció dels cinc membres de la Mesa, que estarà presidida per la diputada de Podem Maria Consuelo Huertas, i on el socialista Vicenç Thomàs n'ostentarà la vicepresidència primera

1. Sr. Andreu Alcover i Ordinas.

2. Sra. Francesca Lluch Armengol i Socías.

3. Sra. Maria Elena Baquero i González.

4. Sr. Damià Borràs i Barber.

5. Sra. Maria José Camps i Orfila.

6. Sra. Silvia Cano i Juan.

7. Sr. Enrique Casanova i Peiro.

8. Sra. Pilar Costa i Serra.

9. Sra. Mercedes Garrido i Rodríguez.

10. Sra. Silvia Limones i Costa.

11. Sr. Martí Xavier March i Cerdà.

12. Sra. Isabel Maria Oliver i Sagreras.

13. Sr. Xico Tarrés i Marí.

14. Sr. Vicenç Thomàs i Mulet.

Aquests són els 14 membres del Grup Parlamentari Socialista que avui s'ha conformat de manera oficial atenent als resultats de les eleccions del passat 24 de maig. A més, la diputada Sílvia Margarita Tur i Ribas, que ha obtingut escó per Formentera com a membre de la candidatura conjunta Gent per Formentera-PSIB-PSOE, quedarà integrada dins del Grup Mixt de la Cambra.

A la sessió constituent de la novena legislatura del Parlament de les Illes Balears s'ha seguit el protocol marcat per a l'elecció dels cinc membres de la Mesa de la Cambra. La votació, en la qual com és tradició cada diputat ha estat cridat nominalment, ha fixat la composició del màxim òrgan rector del Parlament. Seguint el pre-acord al qual varen arribar les tres formacions d'esquerres –PSIB-PSOE, Podem i MÉS- per a la governabilitat de Balears, ha estat la diputada de Podem, María Consuelo Huertas la que ocuparà la presidència de la cambra. En virtut del mateix acord, el socialista Vicenç Thomàs en serà el vicepresident primer, i la diputada de MÉS Joana Aina Campomar n'ocuparà la secretaria primera.

La nova portaveu adjunta del GPS, Pilar Costa ha destacat que en la jornada d'avui al Parlament "s'ha obert una nova etapa política a la nostra Comunitat" que obligarà als "set grups parlamentaris" que hi ha a "consensuar al màxim tots els projectes i iniciatives que passin per aquesta Cambra".

Costa s'ha compromès a promoure "un gir radical al tarannà i a les formes que han regit aquesta Cambra durant la passada legislatura" per a "no passar el rodet –de la majoria- a ningú sinó tot el contrari". El també diputat socialista Martí X. March ha estat qui ha dirigit la sessió durant la votació dels membres de la Mesa, com a president de la Mesa d'edat en ser el diputat major de la Cambra.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube