Imprimeix
PDF

Francina Armengol rebrà dimarts el suport majoritari del Parlament per a convertir-se en presidenta del Govern de les Illes Balears

250615 Thomàs Costa JJPP webPRIMERA JUNTA DE PORTAVEUS DE LA NOVENA LEGISLATURA

La reunió de la Junta de Portaveus del Parlament, la primera de la nova legislatura, ha servit per a fixar l'ordre del dia del ple d'investidura de Francina Armengol com a nova presidenta del Govern, que se celebrarà els pròxims dies 29 i 30 de juny.

Armengol és l'única candidata presentada per a succeir Bauzá com a presidenta del Govern, en el ple que se celebrarà a inicis de la pròxima setmana. Armengol pronunciarà el seu discurs d'investidura dilluns a les 10 del matí, i 24 hores després de la seva finalització, dimarts, arrencarà el debat amb els portaveus dels set grups parlamentaris de la Cambra.

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa ha expressat la seva "satisfacció" pel fet que l'elecció d'Armengol com a presidenta del Govern permeti "materialitzar el canvi del Govern que han demanat els ciutadans i ciutadanes, per a donar respostes als problemes de la gent".

La Junta de Portaveus, la primera d'aquesta novena legislatura acabada d'estrenar, ha fixat el contingut del ple d'investidura. Dilluns a les 10 del matí, Francina Armengol pronunciarà el seu discurs d'investidura, mentre que dimarts se celebrarà el debat amb tots els portaveus dels set grups parlamentaris.

Respecte als diferents aspectes d'organització del Parlament que es troben en discussió a la Mesa, Costa ha afirmat que el PSIB aposta per a defensar "allò signat en els Acords de Governabilitat" que inclouen l'eliminació de les dedicacions plenes per a diputats i diputades, unit al fet que el manteniment d'una activitat professional fora del Parlament obligarà a acollir-se al règim de dietes al Parlament. En virtut dels mateixos acords signats per PSIB-PSOE, Podem i MÉS, també està previst que es "revisin a la baixa" els sous dels membres de la Mesa del Parlament.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube