Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "Francina Armengol serà la presidenta del diàleg i del consens"

Francina EspriuDESPRÉS DEL DISCURS D'INVESTIDURA DE FRANCINA ARMENGOL

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista ha destacat l'aposta que Armengol ha fet en el seu discurs, per a la recuperació del diàleg amb el sector educatiu, per la sanitat pública universal, i per a la reivindicació de la millora del finançament de Blaears davant de l'Estat

L'hora llarga que ha durat el discurs de la candidata socialista a la presidència del Govern, Francina Armengol ha estat valorat de manera molt positiva pel Grup Parlamentari Socialista. Per Pilar Costa, la carta de presentació d'Armengol com a candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears "s'ha centrat i concentrat en les persones", el centre de les polítiques pel "canvi segur" que Armengol impulsarà des del Consolat de Mar, si així com sembla compta amb la majoria absoluta dels vots dels diputats i diputades del Parlament en la votació que es durà a terme al final de la jornada de debat de demà dimarts a la Cambra Balear. "Francina Armengol serà la presidenta del diàleg i del consens" ha destacat Costa, per qui Armengol representa una "gran sensibilitat cap a totes i cadascuna de les Illes".

Costa ha volgut destacar tres del punts fonamentals del full de ruta que Armengol ha dibuixat com a trets fonamentals del nou Govern, fruit dels Acords de Governabilitat a què han arribat el PSIB-PSOE, Podem i Més, grups que han compromès el seu vot per a la investidura de la socialista. Per a la portaveu adjunta del GPS, és fonamental que "el primer col•lectiu que entrarà al Consolat de Mar serà aquell que n'ha tingut les portes tancades fins ara, el sector educatiu". A més Costa també ha destacat com a una de les fites més importants del canvi de rumb social "el retorn de les 20.000 targetes sanitàries a totes les persones a les que se n'han privat, per a recuperar la sanitat universal".

En l'apartat econòmic, Costa ha fet esment en el compromís que ha fet Armengol per a "reivindicar davant l'Estat una millora real del finançament de Balears". Finalment, la crida d'Armengol a vindicar el model federal tant a tot l'Estat com en el tracte entre els Governs insulars de les quatre illes, ha estat "un encert" en paraules de Costa, per a posar en valor la feina i el pes polítics dels Consells Insulars.

El debat d'investidura per a convertir Francina Armengol en presidenta del Govern de les Illes Balears es reprendrà demà dimarts a partir de les 11 del matí, en una sessió que permetrà conèixer el posicionament dels set grups parlamentaris que composen la Cambra Balear.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube