Imprimeix
PDF

Francesc Antich, Senador per les Illes Balears i Jaume Garau i Conxa Obrador, nous diputats del Grup Parlamentari Socialista

garau obrador nous diputats parlament juliol 2015El socialista repetirà com a Senador autonòmic després de quatre anys d'intensa feina amb més de 2.500 preguntes presentades a la cambra de representació territorial.

Durant la sessió solemne d'obertura de la IX legislatura al Parlament de les Illes Balears, Francesc Antich ha estat elegit Senador autonòmic per les Illes Balears i els socialistes Jaume Garau i Conxa Obrador han promès els seus càrrecs com a nous diputats del Grup Parlamentari Socialista.

Antich repetirà com a Senador autonòmic després de quatre anys a la cambra de representació territorial en els que ha realitzat una intensa feina que s'ha materialitzat en més de 2.500 preguntes amb resposta escrita, 45 sol·licituds d'informes o 23 intervencions en iniciatives legislatives.

També durant el ple d'avui, els socialistes Jaume Garau i Conxa Obrador han promès els seus càrrecs com a nous diputats del Grup Parlamentari Socialista en substitució de Martí March i Mercedes Garrido.

Així doncs, March, nou Conseller d'Educació del Govern, i Garrido, nova consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, han renunciat a les seves actes complint amb el compromís que van manifestar els socialistes durant campanya d'«un polític, un sou» donant pas als nous consellers.

Segons l'ordre de la llista, Iago Negueruela i Rosario Sànchez havien de ser els substituts, però també segons aquest criteri de regeneració democràtica establert pels socialistes, no han pres possessió de les seves actes per la seva condició de nou Conseller de Treball, Comerç i Indústria i Secretària General de Salut, respectivament.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube