Imprimeix
PDF

Costa: «Ens concentram en cercar el consens necessari perquè IB3 no mereix ni el bloqueig ni la provisionalitat que viu ara»

pilar costa junta portaveus

 Pilar Costa, portaveu del Grup Socialista, ha assegurat que «ens concentram en cercar el consens necessari perquè IB3 no mereix ni el bloqueig ni la provisionalitat que viu ara».

La portaveu socialista ha recordat que hi ha membres del Consell d'Administració de l'ens de ràdio i televisió públiques que estan pendents des de fa mesos, alguns perquè van renunciar i no han estat substituïts i altres perquè ha expirat el termini pel que van ser elegits.

Amb aquesta situació, els socialistes han mantingut reunions i trobades amb tots els grups polítics per tal de trobar una solució de consens que doni estabilitat a la ràdio i televisió de les Illes Balears amb criteris de professionalitat per aconseguir uns mitjans de comunicació públics que ofereixin una informació veraç, plural i objectiva.

Pilar Costa ha manifestat que centren «tots els esforços en arribar a aquest consens amb tots els grups de totes les maneres possibles perquè l'ens públic mereix no seguir bloquejat ni sense els membres del Consell d'Administració que ja fa masses mesos que no hi són». Preguntada sobre la possibilitat de que no s'arribi a un consens en aquesta qüestió, Costa ha declarat que «si no és possible, cercarem altres fórmules perquè IB3 no estigui amb la provisionalitat que viu ara».

Al ple extraordinari del proper dimarts 21 de juliol també s'han d'escollir els membres de la Sindicatura de Comptes i veure les propostes per a una vacant de magistrat al Tribunal Constitucional.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube