Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra la «rapidesa i el tarannà del Govern per contestar a l'agressió del Govern Rajoy amb el recurs a la llei de Comerç»

Bel Oliver psibBel Oliver ha demanat a l'Executiu de Mariano Rajoy que «no segueixi perjudicant els interessos de Balears i deixi treballar al nou Govern».

La portaveu del PSIB-PSOE Bel Oliver ha celebrat la «rapidesa i el tarannà del Govern per donar resposta a l'agressió del Govern Rajoy a les illes amb el recurs d'inconstitucionalitat que ha interposat a la Llei Balear de Comerç», valorant molt positivament que l'Executiu de Francina Armengol hagi actuat amb tanta celeritat per desbloquejar una greu situació per al sector comercial balear.

Així, durant el ple extraordinari del Parlament de les Illes Balears que es celebrarà demà, es validarà un decret llei que servirà per donar una sortida a una situació creada amb la interposició del recurs per part del Govern central per motius totalment polítics.

La socialista ha posat en valor el tarannà del Govern de les Illes Balears per solucionar el conflicte des del «diàleg amb tot el sector implicat i amb les forces polítiques» i complint els compromisos electorals del PSIB-PSOE d'estar al costat del petit i mitjà comerç, ja que el recurs d'inconstitucionalitat a la llei de comerç podria provocar «efectes molt negatius com la indefensió, la inseguretat jurídica o l'efecte cridada».

Oliver ha demanat al Govern de Mariana Rajoy que «no segueixi perjudicant els interessos de les Illes Balears i deixi treballar al nou Govern que sí es preocupa per donar solució als problemes que patim a les illes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube