Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE satisfet per la solució «ràpida i eficaç» del Govern al conflicte creat pel recurs contra la Llei de Comerç

ple extra pib agost 2015

Bel Oliver ha titllat de «nota discordant» la postura del Grup Popular per «donar suport a Rajoy i no als interessos del comerç de les Illes Balears».

El ple extraordinari del Parlament de les Illes ha aprovat avui per unanimitat, amb la única abstenció del PP, el decret llei de mesures urgents en matèria de grans establiments comercials, una solució que els socialistes han qualificat de «ràpida i eficaç» per resoldre el conflicte que s'ha generat pel recurs d'inconstitucionalitat interposat pel Govern Rajoy a la Llei Balear de Comerç.

La portaveu adjunta del Grup Socialista, Bel Oliver, ha celebrat la manera d'actuar del Govern tant per la celeritat amb la que ha actuat, com pel tarannà, resolent la qüestió «des del diàleg amb tot el sector implicat i amb totes les forces polítiques», ja que ha comptat amb el suport de tothom a excepció del PP que, a darrera hora, no ha volgut votar a favor de la proposta.

Oliver ha lamentat la «nota discordant» del PP per la seva actitud amb la que ha triat «donar suport a Rajoy i no als interessos del comerç de les Illes Balears» i ha recordat que «entre desembre de 2014 i juliol d'enguany el Govern Bauzà no ha fet res per defensar la llei de comerç que ell mateix havia impulsat».

La socialista també ha recriminat a l'executiu central que «mentre el Govern d'aquí treballava per l'acord entre tots, Rajoy ja preparava el recurs d'inconstitucionalitat», una clara demostració de les «raons polítiques» que han motivat el recurs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube