Imprimeix
PDF

El Grup Socialista a favor de derogar la «llei ideològica» de protecció a la maternitat que va fer el PP

Sílvia Cano CPMLa diputada Silvia Cano ha manifestat que suposaria «el compliment d'un compromís electoral acabar amb aquesta llei que nega els drets de les dones».

Després de fer-se públic que el Govern de les Illes Balears està treballant en la derogació de la Llei de Protecció de la Dona Embarassada, la diputada del Grup Parlamentari Socialista Silvia Cano ha mostrat la seva postura a favor de derogar aquesta «llei ideològica» que va fer el PP.

Cano ha recordat que es tracta d'una llei que «parteix de pressuposts ideològics negacionistes de la llibertat de les dones i els seus drets sexuals i reproductius i que no afegeix ni un sol recurs social de més per les dones amb situació de dificultat econòmica i social», motiu pel qual era un dels compromisos electorals del PSIB-PSOE que «estarem satisfets de poder complir».

Front aquesta norma carregada d'ideologia, els socialistes aposten per un marc diferent que garanteixi el compliment de tots els preceptes de la Llei de Salut Sexual i Reproductiva i de la Interrupció Voluntària de l'Embaràs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube