Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE confirma que no formularà preguntes d’autobombo als plens del Parlament

Bel Oliver junta portaveus 020915El PSIB-PSOE ha confirmat durant la Junta de Portaveus del Parlament que no farà preguntes d'autobombo als plenaris de la cambra. Així ho ha avançat la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, qui ha apuntat que el total de preguntes que es formularan s'ha acordat segons el reglament: 18 més una interpel·lació.

On encara s'ha d'arribar a un acord però, és en el repartiment d'aquestes. En aquest sentit, Oliver ha criticat la intenció del PP de tenir més preguntes de les que contempla el reglament assegurant que "no pot ser que alguns partits majoritaris es vulguin aprofitar de la seva preeminència numèrica davant els altres". Per això, la portaveu socialista s'ha mostrat partidària de fer un repartiment "on els 7 grups parlamentaris puguin fer la seva tasca amb totes les seves possibilitats i on els grups minoritaris puguin fer les preguntes que tenen i fins i tot alguna més".

D'aquesta manera, Oliver ha insistit en què el PSIB-PSOE vol arribar a un acord pel repartiment de les preguntes de control que es faran al ple. "No abandonam la possibilitat d'arribar a acords d'aquí a dimecres per assegurar que el control al Govern sigui tal, però en cap cas farem preguntes d'autobombo".

La proposta de repartiment del PSIB-PSOE és assolir un control al Govern "àgil, eficaç i lluny del que vàrem veure la passada legislatura", ha conclòs Oliver.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube