Imprimeix
PDF

Aprovada per unanimitat la proposta socialista per reclamar les inversions estatutàries que no han arribat a Balears

alcover limones comissio hisenda setembre 2015Andreu Alcover ha defensat una iniciativa per intentar «pal·liar un dels principals greuges del Govern central cap a les illes de la passada legislatura». Els socialistes ja han presentat esmenes als Pressuposts Generals de l'Estat per 2016 per incloure les inversions previstes i que no han arribat durant aquests anys passats.

Durant la Comissió d'Hisenda i Pressuposts del Parlament de les Illes Balears, el diputat socialista Andreu Alcover ha defensat una Proposició No de Llei instant al Govern de l'Estat que inclogui als Pressuposts Generals de l'Estat de 2016 les inversions estatutàries corresponents als anys de la passada legislatura en què aquestes inversions no es van preveure i que arriben a més de 1.200 milions d'euros, una PNL que ha estat aprovada per unanimitat.

Alcover ha motivat la presentació d'aquesta proposició no de llei per tal d'intentar «pal·liar un dels principals greuges del Govern central cap a les Illes Balears durant la passada legislatura» quan van deixar d'arribar les inversions previstes a la disposició transitòria novena de l'Estatut d'Autonomia, pel que «el que estam demanant només és el compliment de la llei».

El diputat socialista ha aconseguit el suport de tots els grups per tal de «defensar els interessos de Balears, el que és la nostra obligació com a representants de la ciutadania de les illes», reclamant l'arribada d'unes inversions que «no ens pot negar el Govern central vistes les inversions molt més elevades que realitza a altres comunitats».

Fruit del debat, s'ha inclòs una esmena proposada pel Grup MÉS per Mallorca en la que «insta al Govern de les Illes Balears a utilitzar els mitjans necessaris, inclosa la via judicial, per fer que arribin les inversions estatutàries».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube