Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es suma a la petició de reunir la Comissió de Control d’IB3 per demanar explicacions sobre el nou director de la televisió

Pilar Costa JP 16-09-15La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha anunciat que el PSIB-PSOE es suma a la petició de reunió urgent de la Comissió de Control d'IB3.

La socialista ha avançat que "és una petició de tots els partits del pacte per demanar la compareixença del director general de l'ens i que doni explicacions sobre el nomenament del nou director de la televisió pública".

Amb aquesta petició es vol que aquesta Comissió tengui lloc "lo abans possible perquè no podem deixar passar dos mesos després del nomenament sorpresa que hem vist per premsa".

A més a més, Costa ha afegit que els partits que donen suport als Acords pel Canvi ja han tancat la modificació de la Llei d'IB3 i ha remarcat que "avui mateix farem arribar la proposta als partits de l'oposició per si volen fer alguna aportació o sumar-se".

En qualsevol cas, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha apuntat que la proposta de modificació de la Llei de l'ens públic "es registrarà a principis de la propera setmana, una vegada s'hagi intentat aconseguir el màxim consens possible per a la seva redacció".

Una vegada ha acabat la Junta de Portaveus per fixar l'ordre del dia del proper ple del Parlament, Costa també ha valorat la moció que presenta al PP en relació als nomenaments del Govern. En aquest sentit, la portaveu parlamentària socialista ha criticat que "és molt cínic que sigui el PP qui critica alguns nomenaments i molt més en sanitat".

Pel que fa al funcionament i gestió de la conselleria de Salut, Pilar Costa ha dit que "és una llàstima que el PP no tengués tanta sensibilitat amb aquesta conselleria quan es produïen casos de corrupció com el de Son Espases, que es jutgen ara". Finalment, la socialista ha conclòs que "en el seu dia el Govern ja ha rectificat en els nomenaments quan així ho ha cregut oportú".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube