Imprimeix
PDF

Aprovada per unanimitat la proposta socialista per analitzar l'estat de les infraestructures educatives de Balears i aplicar mesures per millorar-les

Casanova i Baquero Com educacióLa Comissió de Cultura, Educació i Esports del Parlament ha aprovat per unanimitat una Proposició No de Llei del Grup Parlamentari Socialista que insta al Govern a realitzar un anàlisi exhaustiu de les infraestructures educatives.

El diputat socialista Enric Casanova ha criticat que "en aquests moments l'educació de Balears té uns centres educatius públics insuficients, deficients i amb greus problemes d'equipament". Una situació que és causa de les polítiques d'austeritat i retallades aplicades pel PP, "que ha reduït la inversió a 0 mentre ha augmentat la població i per tant, les necessitats".

Casanova ha posat de manifest la necessitat de construir nous centres educatius a les Illes Balears donat l'augment de població a cada una d'elles, com per exemple a Formentera, on la població ha augmentat un 25% en quatre anys. "Creim que l'excel·lència educativa passa pels coneixements adquirits però també pels mitjans que hi ha per poder dur aquesta educació endavant", ha dit el diputat socialista.

Davant tot això, Casanova ha insistit en què "hem d'aturar i veure quines necessitats hi ha, fer una auditoria exhaustiva de totes les infraestructures educatives de les illes, i analitzar l'evolució demogràfica per detectar que fa falta fer". Aquest és el resum de la proposta socialista i que haurà de dur a terme la conselleria d'Educació després que la proposta s'hagi aprovat amb el vot a favor de tots els grups parlamentaris.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube