Imprimeix
PDF

Costa: «Ha quedat demostrat que Terrés és apte, hàbil i idoni per al càrrec, donam el tema per tancat»

pilar costa junta portaveus setembre 2015La portaveu socialista ha qüestionat la «sobredimensió» que ha adquirit el nomenament del gerent del SITIBSA perquè «una cosa és que no agradi un nomenament i una altra és difamar sense proves».

Després de la compareixença de Francesc Fernàndez Terrés, nou gerent del SITIBSA, a la comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament de les Illes Balears per tal de donar comptes de la seva idoneïtat per al càrrec, Pilar Costa, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha manifestat que «ha quedat demostrat que Terrés és apte, hàbil i idoni per al càrrec que ocupa, així que des del PSIB-PSOE donam el tema per tancat».

La socialista ha senyalat que «dins la comissió cap grup parlamentari ha posat en dubte la formació ni la capacitat de Fernàndez Terrés per ocupar el lloc de gerent de l'empresa pública» i ha afegit que «la majoria de grups han mostrat la seva perplexitat per la sobredimensió que ha adquirit el nomenament d'una persona que ha acreditat la seva idoneïtat i que mai ha estat involucrat amb cap causa judicial».

En aquest sentit, Costa ha destacat que «una cosa és que no t'agradi un nomenament i una altra és difamar sense proves contra una persona», ja que fins al moment encara ningú ha estat capaç d'aportar cap prova objectiva que qüestioni el nomenament del nou gerent del SITIBSA.

Pilar Costa ha demanat al Govern que continuï treballant com fins ara, amb dedicació i tranquil·litat per resoldre els problemes reals de la ciutadania» i ha explicat que el PSIB-PSOE segueix apostant pel «diàleg i la mà estesa».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube