Imprimeix
PDF

Sílvia Cano: “En qüestió d’un mes tendrem una nova Llei d’IB3 aprovada i amb el màxim consens possible de tot el Parlament”

Sílvia Cano diputadaEl Grup Parlamentari Socialista ha lamentat que el director general de l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears, Josep Maria Codony, no hagi contestat a les preguntes formulades per la diputada socialista Sílvia Cano, sobre si es contractarà a un nou director per a la televisió i si s'han signat nous contractes amb productores o es preveu fer-ho.

Unes preguntes que Cano ha formulat arran de la compareixença de Codony a la Comissió de Control d'IB3, per explicar la contractació fallida d'un nou director per a la televisió, Antoni Bauzá. Sobre aquest fet, Cano ha criticat que es va fer "sense els informes preceptius requerits per la direcció general de pressuposts, i amb la pretensió de fer el darrer gran servei a la causa del PP".

Malgrat aquesta situació, Sílvia Cano ha anunciat que "en qüestió d'un mes tendrem una nova Llei d'IB3 aprovada i amb el màxim consens possible de tot el Parlament", ja que el text s'ha passat a tots els grups parlamentaris de la cambra i cap d'ells ha formulat suggeriments o esmenes.

A més a més, la diputada socialista ha justificat la necessitat d'aquest canvi legislatiu en què "necessitam un nou equip directiu plural, independent i neutral, que és el que ha mancat a l'ens aquests anys". Per això, Cano s'ha compromès a que "farem feina perquè IB3 sigui una televisió i una ràdio moderna, professional i ajustada al servei públic, després de tenir-la com la veu del seu amo".

En aquest sentit, Sílvia Cano ha definit aquests quatre anys d'IB3 com a "extravagants, amb abús d'ingerència política i amb un ús de l'ens com la casa del PP". Una situació que segueixen patint els treballadors i treballadores de la casa, on hi ha "un clima intern de desestabilitat, caos i desconfiança, on ningú vol signar determinades coses", ha denunciat la socialista, en referència a la situació ideal d'IB3 que ha relatat Codony.

Finalment, el Grup Parlamentari Socialista ha celebrat el retorn al seny en termes lingüístics a IB3, després d'anys d'ignorar a la màxima autoritat en aquest àmbit com és la Universitat de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube