Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "El PP va intentar dividir la societat amb mesures com la Llei de Símbols i ara han acabat dividits ells per la mateixa llei"

Pilar Costa ple 06-10-15El Grup Parlamentari Socialista celebra que avui es derogui una de les lleis més polèmiques de la passada legislatura a través d'un projecte de llei que el Govern durà a votació al Parlament aquest horabaixa.

Qui sembla que no participarà en aquesta votació serà el PP, a qui la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha acusat de "covardia política" perquè "davant els seus problemes interns i divisió d'opinió internes fan una deixadesa de les seves funcions polítiques i decideixen no participar de la votació de la derogació de la Llei de Símbols".

Una decisió que sorprèn tenint en compte que "el PP no ha presentat ni una sola esmena a la derogació d'aquesta llei i ara no volen ni participar de la votació", ha criticat Costa.

Davant aquesta situació, la socialista ha fet una crida "a la responsabilitat i al seny del PP perquè val més rectificar a temps que insistir en una posició que ja els va dur a la debacle política i electoral". Així i tot, Costa considera que aquesta postura dels populars "va més enllà d'una llei" perquè "discuteixen quin rumb volen prendre després dels resultats electorals i del Govern Bauzá".

Per evitar pronunciar-se en la votació, el PP ha anunciat que presentarà una esmena "in voce" per consensuar una nova Llei de Símbols. Sobre aquest fet, Costa ha denunciat que "si volien consens, el que haurien d'haver fet és comunicar aquesta esmena a la resta de grups polítics de la cambra", i ha conclòs que "el PP va intentar dividir la societat amb mesures com la Llei de Símbols i qui ha acabat dividit per aquesta mateixa llei són ells".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube