Imprimeix
PDF

Costa: «Avui la societat ha guanyat, hem tornat a la normalitat amb la derogació de la Llei de Símbols»

ple pib derogacio llei simbols octubre 2015El Parlament de les Illes Balears ha aprovat la derogació de la llei que «atemptava contra la llibertat d'expressió» amb els vots a favor de PSIB-PSOE, Podem, Més per Mallorca, Més per Menorca, Pi i Gent per Formentera i l'abstenció de Ciutadans, mentre el PP ha abandonat la cambra.

La portaveu socialista ha criticat la «pirueta parlamentària del PP» per evitar votar la derogació de la llei i ha recordat que «les dèries de Bauzà van dividir la societat i avui el fantasma de Bauzà ha dividit al PP».

«Dia històric per a Balears», així s'ha qualificat el dia en què el Parlament de les Illes Balears ha derogat la polèmica Llei de Símbols aprovada pel passat Govern del PP, pel que la portaveu socialista, Pilar Costa, ha celebrat que «avui la societat ha guanyat, hem tornat a la normalitat amb la derogació de la Llei de Símbols».

Costa ha recordat que es tractava d'una llei que «que va néixer morta perquè atemptava contra la llibertat d'expressió traspassant totes les línies vermelles perquè un Govern no es pot sentir amenaçat per cap símbol i va acabar demonitzant fins i tot un color: el verd».

Pilar Costa ha posat en valor la feina del Govern Armengol per «complir amb el mandat de la ciutadania que és qui ha aturat aquesta llei, primer al carrer i després a les urnes», a més de recordar la feina dels diputats i diputades socialistes durant la passada legislatura denunciat els excessos d'aquesta llei.

La socialista ha criticat la «pirueta parlamentària del PP» que ha sortit de la cambra abans de la votació per no evidenciar les seves diferències internes respecte a la votació i ha criticat que el PP «no sigui capaç de rompre amb el passat» i que «les dèries de Bauzà van dividir a la societat i avui el fantasma de Bauzà ha dividit al PP».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube