Imprimeix
PDF

El Parlament aprova la iniciativa socialista per elaborar un estudi sobre l'impacte del turisme de creuers a Balears

garau i borras com tursime oct 2015Jaume Garau ha defensat la «necessitat de conèixer com afecta, positiva i negativament, una activitat que pràcticament s'ha triplicat en els darrers deu anys».

El socialista també ha explicat que «per fer propostes encertades, hem de tenir informació acurada».

Durant la Comissió de Turisme del Parlament de les Illes Balears, tots els grups, per unanimitat, han aprovat la iniciativa socialista per elaborar un estudi sobre l'impacte del turisme de creuers a les Illes Balears.

El diputat socialista Jaume Garau ha presentat aquesta Proposició No de Llei en la que insta al Govern de les Illes Balears a elaborar aquest estudi defensant la «necessitat de conèixer com afecta, tant positiva com negativament, aquesta activitat turística que pràcticament s'ha triplicat en els darrers deu anys, passant dels 577.732 passatgers que arribaven a Palma al 2004, als 1.314.463 que arribaren a Ciutat l'any passat».

Garau ha recomanat que l'estudi sobre l'activitat de creuers a Balears i els possibles impactes positius i negatius que produeix a l'economia i a la societat balear el realitzi la Universitat de les Illes Balears, pel seu «prestigi i la seva experiència en la matèria turística».

El socialista ha destacat la importància de tenir uns estudis exhaustius, perquè, com ha argumentat, «per fer propostes encertades, hem de tenir informació acurada».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube