Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE, MÉS i Podem aposten per la negociació entre Govern i sindicats per possibilitar un acord sobre la carrera professional

Costa Saura i BusquetsEls grups parlamentaris Socialista, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Podem Illes Balears han enregistrat aquest matí dues esmenes a les propostes de Ciutadans i PP que es debatran al ple del Parlament de demà, per tal de possibilitar un acord sobre el pagament de la carrera professional.

En concret, les esmenes presentades de manera conjunta insten al Govern i als sindicats a seguir negociant a fi de possibilitar un acord sobre la carrera professional, i a més a més, anar recuperant els drets perduts com a conseqüència de les retallades aplicades la passada legislatura pel PP.

Les formacions signants de les esmenes han demanat responsabilitat al PP i que deixi de ser incendiari amb un conflicte provocat per ells mateixos, signant un acord sindical a les portes d'unes eleccions. En aquest sentit, les quatre formacions polítiques han recordat que en quatre anys el PP ha duplicat el deute autonòmic a més de 9.000 milions d'euros, duplicant de després de retallar drets laborals i econòmics als treballadors públics de les Illes Balears.

Finalment, els distints portaveus han apostat perquè el Govern segueixi dialogant amb els sindicats per redirigir la situació, millorar les condicions laboral dels treballadors públics i recuperar les retallades de la passada legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube