Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "Amb els pressuposts més socials de la història s'acaben les retallades a les classes mitjanes i treballadores després de 4 anys"

Pilar Costa JPP 30-10-15El Grup Parlamentari Socialista ha mostrat la seva satisfacció pels Pressuposts de Balears per a 2016, que avui inicien la seva tramitació parlamentària.

Així ho ha expressat la portaveu Pilar Costa, assegurant que "estam davant els pressuposts més socials de la història, perquè augmenten un 5% respecte els de 2015 i amb els quals 6 de cada 10 euros aniran a despesa social". Tota una feina aconseguida per la conselleria d'Hisenda "malgrat les dificultats econòmiques", i amb la qual "s'acaben les retallades que han afectat a les classes mitjanes i a les persones més febles després de quatre anys".

A més a més, Costa també ha indicat que els pressuposts de Balears per 2016 "van cap a la progressivitat fiscal", la qual cosa vol dir que "ha de pagar més qui més té". En aquest sentit, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha considerat "completament fals" que hi hagi una pujada generalitzada d'imposts com vol fer creure el PP", ja que aquesta només afectarà "a un 2% de la població i pagaran els que més tenen".

Davant les acusacions del PP, Costa ha reiterat que "la majoria de la nostra societat, que és classe mitja i treballadora, no es veurà afectada per cap pujada d'imposts".

Finalment, la portaveu socialista ha recordat que els pressuposts que avui s'han entregat al Parlament per a la seva tramitació a la cambra "responen a l'acord de governabilitat dels partits del pacte que donen suport al Govern".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube