Imprimeix
PDF

Maria José Camps: "L'augment del pressupost de Salut permetrà trencar amb els 4 anys de retallades i copagaments del PP"

Camps i casanova Com Salut 15-10-15El Grup Parlamentari Socialista fa una valoració positiva del pressupost que el Govern del Canvi destinarà a la salut pública de les Illes Balears.

Així ho ha manifestat durant la Comissió d'Hisenda del Parlament la diputada Maria José Camps, qui ha assegurat que "el pressupost de Salut permetrà trencar amb quatre anys de retallades i copagaments que hem patit amb el PP". En aquest sentit, Camps ha destacat que "4 de cada 10 euros del pressupost de Balears es destinarà a salut, mentre que aquest departament comptarà amb el 40% del pressupost total de la comunitat".

Aquests doblers, segons la diputada socialista, permetran reactivar el manteniment i potenciació d'infraestructures sanitàries abandonades durant quatre anys, com l'Hospital de Manacor, garantir vacunes, crear places sociosanitàries i tenir transport sanitari urgent des de les altres illes les 24 hores. "Tot això sense cap recurs del govern de Mariano Rajoy", ha denunciat Camps.

A més a més, Maria José Camps també ha apuntat a un canvi en la manera de gestionar els recursos a la conselleria de Salut, després d'una legislatura en la qual "el PP no ha fet res en benefici de la població, tancant els centres de salut l'horabaixa, acomiadant a 1.200 professionals, posant una taxa per obtenir la targeta sanitària i eliminant l'assistència sanitària universal".

Pel Grup Parlamentari Socialista aquests fets són "mostra de la manca de voluntat política que hem viscut, ja que en pocs mesos la conselleria ha solucionat el problema de Ca'n Granada, tot i la limitació de recursos".

Finalment, Camps ha conclòs que el Govern presenta "uns pressuposts reals i que toquen amb els peus a terra".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube