Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: "Els pressuposts per 2016 són un reflex dels Acords pel Canvi, no hem enganat a ningú"

alcover limones comissio hisenda setembre 2015El diputat del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha defensat durant la compareixença de la consellera d'Hisenda, Catalina Cladera al Parlament, que els pressuposts per 2016 són un reflex dels Acords pel Canvi.

En aquest sentit, el socialista ha apuntat que "no hem enganat a ningú i des del primer moment tothom sabia que hi hauria un increment impositiu per als que més tenen i que a més anirà a despesa social". Per Alcover "ens valida fer el que hem anunciat, a diferència del PP, que deia que baixaria imposts i els va pujar només arribar al Govern, a més de doblar el deute de la comunitat autònoma".

Andreu Alcover també ha denunciat que enguany estam patint "un pressupost fet perquè hi havia unes eleccions autonòmiques al maig", mentre que ara debatem sobre uns comptes "seriosos, reals i adaptats a la realitat de les Illes Balears".

Precisament, la realitat de les Illes posa de manifest la necessitat d'una millora substancial del finançament estatal per a la comunitat autònoma, tal com ha dit Alcover, fet que serà "el gran cavall de batalla d'aquesta legislatura i que també ho hauria d'haver estat l'anterior".

Finalment, el diputat socialista ha remarcat que "presentam uns pressuposts que ens permetran anar pel bon camí", i ha celebrat el sacrifici per part d'algunes conselleries i direccions generals, que baixen el seu pressupost "per apuntalar els departaments que incideixen i tenen a veure de forma més directa amb la despesa social".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube