Imprimeix
PDF

Alcover: «Els pressuposts del Govern són la traducció numèrica dels acords pel canvi, complim els compromisos»

alcover esmena totalitat pressuposts 2016El diputat socialista ha assegurat que «no hi ha motius que justifiquin una esmena a la totalitat dels pressuposts perquè compleixen amb els programes electorals als que la ciutadania va donar la confiança el 24 de maig».

El ple del Parlament de les Illes Balears ha celebrat avui el debat de les esmenes a la totalitat del projecte de pressuposts per al 2016 en el que Andreu Alcover, diputat del Grup Parlamentari Socialista, ha defensat el vot contrari a aquestes esmenes perquè «són la traducció numèrica dels acords pel canvi», pel que «complim amb els compromisos i amb el contracte amb la ciutadania que vam adquirir en campanya».

Alcover ha criticat la presentació d'esmenes a la totalitat dels pressuposts perquè «a diferència del que passava la legislatura passada, els pressuposts compleixen amb els programes electorals als que la ciutadania va donar la confiança el 24 de maig, abans el PP prometia davallar imposts i els pujava tots», per aquest motiu, el socialista «no hi ha motius que justifiquin» una esmena a la totalitat.

El diputat socialista ha defensat que aquests comptes públics suposen «el rescat a la ciutadania i el retorn dels drets perduts durant el Govern del PP», prioritats incloses als acords de governabilitat signats entre les forces que donen suport al Govern.

A més, aquests pressuposts contemplen la progressivitat fiscal front la pujada indiscriminada de tots els imposts i taxes de Balears que va impulsar el Govern del PP, pel que «ara pagarà més qui més té». Contestant a les acusacions del PP d'una pujada generalitzada de la pressió fiscal, Alcover ha recordat que «l'increment de l'impost de successions afectarà a herències superiors a 900.000 euros», pel que ha demanat si «aquestes són les classes mitges o és fer pagar més a qui més té?».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube