Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE preveu que al desembre es pugui nomenar el nou consell d'administració i el director general d'IB3

pilar costa jjpp oct 2015La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha anunciat que el proper ple del Parlament de les Illes Balears aprovarà previsiblement la proposició de llei conjunta dels partits que donen suport al pacte per modificar parcialment la Llei d'IB3.

En aquest sentit, la socialista ha apuntat que "això permetrà desbloquejar la situació en què es troba l'ens públic i nomenar així la cúpula directiva i el nou director general".

En concret, Costa ha avançat que la votació per a l'elecció del nou director general de l'ens es podria fer el mes de desembre, així com enllestir el Consell d'Administració i el Consell Assessor. Pel que fa a aquest darrer, Costa ha recordat que "la creació d'aquest òrgan és una proposta que es va aprovar per unanimitat al Parlament i el mes que ve esperam poder constituir-lo amb les 15 persones de la cambra que n'han de formar part".

Finalment, la portaveu socialista ha destacat que la reforma de Llei d'IB3 "haurà tengut un consens bastant acceptable", ja que hi ha hagut acord en algunes esmenes amb el PP i el PI a les comissions, de la mateixa manera que els partits signants dels Acords Pel Canvi també n'han acceptat d'altres. "Lo important a partir d'aquest dimarts és posar-se a fer feina intensament pel futur d'IB3, ha conclòs Costa".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube