Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE fa una crida a la responsabilitat "per encetar una nova etapa a IB3 regulada per l'objectivitat, la pluralitat i la independència"

Pilar Costa 25-11-15El Parlament de les Illes Balears debatrà d'aquí 15 dies el nomenament del nou director general d'IB3 i del Consell d'Administració.

Així ho ha confirmat la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, qui ha fet una crida a la responsabilitat "per posar punt i final a una etapa on la confrontació, les acusacions de sectarisme i partidisme han estat la tònica habitual, i encetar-ne una de nova en la qual l'objectivitat, la pluralitat, la professionalitat i la independència siguin els principis que regulin el nou temps a IB3".

En aquest sentit, la portaveu socialista ha manifestat que "esperam que l'elecció del nou director general tengui el màxim consens possible", i ha celebrat que "pràcticament tots els partits han rebut amb satisfacció la figura d'un professional de la comunicació com és la d'Andreu Manresa".

Tot i lloar la figura del periodista, el PP ha anunciat que no votarà a favor del seu nomenament, sobre la qual cosa Costa ha insistit en què "si es valora positivament la figura d'Andreu Manresa és lògic que això es tradueixi amb els vots al Parlament de les Illes Balears".

Així i tot, la portaveu socialista ha afegit que "si el PP ja té decidit el seu vot en contra ho lamentam perquè sona a excusa per no sumar-se al canvi a IB3 que clamen tant els professionals de la comunicació com el conjunt de la ciutadania".

Finalment, Pilar Costa ha explicat que el Grup Parlamentari Socialista no comparteix les acusacions de manca de formes a l'hora de consensuar un nom per a la direcció general d'IB3 perquè "la negociació no s'ha fet d'un dia per l'altre, fa mesos que s'ha intentat un acord amb totes les formacions i des del primer moment el PP ha donat llargues i no s'ha mostrat favorable a dialogar".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube