Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "Tot i les dificultats econòmiques aprovarem un pressupost que contempla un 80% de despesa social"

Pilar Costa ple 21-12-15El Grup Parlamentari Socialista rep amb optimisme l'aprovació dels que seran els primers "pressuposts del canvi", la llei més important que aprova un govern cada any "perquè reflecteixen a través de les partides pressupostàries els canvis que es volen portar a terme".

Així s'ha expressat la portaveu socialista Pilar Costa, qui ha destacat que "malgrat les dificultats econòmiques i la limitació del dèficit que ens imposen els pressuposts ronden el 80% de despesa social, una xifra que posa de manifest quina és la voluntat política del Govern i dels partits d'esquerra que li donen suport".

En aquest sentit, Costa ha mostrat la satisfacció del Grup Parlamentari Socialista perquè "passat demà tendrem els primers pressuposts del canvi aprovats" i perquè "les partides que contemplen la despesa més elevada són les d'educació, sanitat i serveis socials"

Resultats electorals

Pel que fa als resultats electorals de les eleccions generals, Costa ha manifestat "l'absoluta satisfacció del Partit Socialista amb les relacions amb tots els socis del pacte"; amb la qual cosa ha negat que els resultats de les eleccions afectin a les relacions entre els socis que donen suport al Govern.

En aquest sentit, Costa ha argumentat que "el pacte és mostra que amb molt de diàleg i consens arribam als primers pressuposts que s'aprovaran amb una relació i discussió política enriquidora des de l'absoluta normalitat".

Tot i això, la portaveu socialista ha reconegut que pel PSIB-PSOE "els resultats no són els que ens hagués agradat però hagués estat innocent pensar que l'aparició de partits emergents no ens afectaria".

A partir d'ara, "s'obre un nou temps de canvi i diàleg en la política"; ha dit Costa, en el qual "el PP té la responsabilitat d'intentar formar govern encara que ho té molt difícil".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube