Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE destaca el nou temps de consens i diàleg que suposa l'acceptació de 40 esmenes de tots els grups parlamentaris al pressupost per 2016

pilar costa pressuposts 2016 des 2015El Grup Parlamentari Socialista accepta 17 esmenes de Podem, 11 del PI, 9 del PP i 3 de Gent per Formentera

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha mostrat la seva satisfacció per l'acceptació per part dels partits del govern de 40 esmenes de la resta de grups polítics al pressupost per 2016. «Des de l'inici del debat de pressuposts podem dir amb satisfacció que s'accepten 17 esmenes de Podem, 11 del PI, 9 del PP i 3 de Gent per Formentera», ha detallat la socialista.

En aquest sentit, per Costa això és mostra «de diàleg i consens el fet d'haver acceptat tot allò que hagi pogut millorar el pressupost en matèries tan importants com salut, educació i medi ambient».

Pel que fa a les crítiques del PP, Costa ha recordat que «el 80% del total del pressupost va destinat a polítiques socials», i ha afegit que «mai és suficient quan hi ha tantes necessitats però és destacable que el govern tengui clares les seves prioritats, que són les persones i no els números».

Costa també s'ha pronunciat sobre el recurs presentat pel PP a la mesa del Parlament per protestar contra la repetició d'una votació que va tenir lloc a la primera jornada del debat de pressuposts. La socialista ha qualificat de «lamentable» que el PP intenti forçar una cosa que clarament havia estat un error i una confusió a l'hora de votar una esmena. «No és la primera vegada que aquest Parlament repeteix una votació i tots aquells que ara es sorprenen seria bo que repassassin els casos que ja han ocorregut a Balears, a altres parlaments i fins i tot al Congrés i al Senat».

Finalment, Costa ha insistit en què «la potestat de dirigir el debat del Parlament és de la presidenta de la cambra i si aquesta va considerar que estava justificat repetir la votació no s'hauria de fer una pataleta per intentar guanyar amb un recurs el que no s'ha guanyat en una votació».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube