Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE veu en la compareixença d'Armengol el retorn a la normalitat que no es va produir la passada legislatura al Parlament

Bel Oliver Junta Portaveus 22-01-16La Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears ha acordat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, compareixerà el proper 2 de febrer, en el que serà el primer ple ordinari del nou període de sessions.

Així ho ha avançat la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, assegurant que "la presidenta donarà la cara per explicar totes les qüestions que puguin sorgir sobre el decret llei de mesures urgents en matèria urbanística".

Per la socialista, "el fet que vengui la presidenta a donar explicacions al Parlament entra dins la normalitat que recuperam i que no havíem vist en aquesta cambra l'anterior legislatura". De fet, el ple extraordinari del proper dimarts també "és una tornada a la normalitat", pel que fa a l'ús i la promoció de la llengua pròpia de les Illes Balears, "especialment com a requisit per accedir a la funció pública i tornar a la normalitat que vàrem perdre l'anterior legislatura.

A preguntes dels periodistes, la portaveu adjunta s'ha pronunciat sobre els pactes a nivell nacional, assegurant que "Rajoy té el deure d'explicar el seu projecte i veure si té suports". Si no els aconsegueix, seria el moment de Pedro Sánchez d'intentar formar govern amb forces progressistes com Podemos, "que són absolutament necessàries per aquest nou govern que s'ha de plantejar". Ara bé, Bel Oliver ha puntualitzat que "és precipitat començar a xerrar de ministeris quan ni tan sols hi ha fixada una sessió d'investidura", reiterant que primer és el torn de la força més votada.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube