Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "Si alguna cosa feia falta de forma urgent a Balears era acabar amb alguns desenfrenaments urbanístics aprovats la passada legislatura"

Pilar Costa JJPP 27-01-16El Grup Parlamentari Socialista ha valorat molt positivament la compareixença de la presidenta del Govern, Francina Armengol, en el proper ple del Parlament, per donar compte del decret territorial.

Així ho ha expressat la portaveu parlamentària, Pilar Costa, qui ha assegurat que "tenim una presidenta que dona la cara, que no s'amaga davant les compareixences i que dona totes les explicacions que es requereixen".

El primer ple del nou període de sessions també convalidarà el decret llei de territori i la seva modificació posterior, per la qual cosa Costa també s'ha mostrat satisfeta perquè "si alguna cosa feia falta de forma urgent a Balears era acabar amb alguns desenfrenaments urbanístics que es varen aprovar la passada legislatura". De fet, s'han pres algunes mesures contundents com el posar fi a l'amnistia urbanística decretada pel govern Bauzá, o eliminar l'edificabilitat de les zones ANEI d'Eivissa i Formentera.

En aquest sentit, Costa ha recordat que es tracta d'un dels compromisos programàtics del PSIB-PSOE i inclòs en els acords de governabilitat, "per revisar algunes lleis que no tenien res a veure amb el territori i que desregularitzaven per fer urbanisme a la carta".

En referència a la proposta de revisar els Acords Pel Canvi, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha avançat que "serem lleials amb els acords signats, sense perjudici que qualsevol tema nou que es pugui posar damunt la taula estarem oberts al diàleg i al debat, sempre que es faci des de la lleialtat i la normalitat que hi ha en l'actual pacte".

Proposta de Rajoy

En referència a la proposta llençada avui per Rajoy, de donar estabilitat a comunitats autònomes i grans ciutats governades pel PSOE, Pilar Costa ha criticat que "denota que Rajoy no vol ser president del Govern".

La socialista ha reiterat la postura dels socialistes de no facilitar una investidura ni de Rajoy ni del PP, i ha remarcat que "la moneda de canvi que avui ha posat en accent Rajoy ens sembla absolutament estrambòtica".

Finalment, Costa ha afegit que "ens sembla sorprenent que Rajoy encara no hagi decidit anar a una investidura sent el partit més votat", i ha conclòs que "des del PSIB-PSOE apostam per un govern de canvi a Espanya presidit per Pedro Sánchez i sobretot per fer unes polítiques progressistes concretes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube