Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es reuneix amb representants sindicals i treballadors de Bimbo per cercar solucions per als afectats per l'ERO

Bel Oliver i GPS amb BimboEl Grup Parlamentari Socialista s'ha reunit amb representants sindicals de CCOO, UGT i treballadors de la fàbrica de Bimbo a Palma per cercar solucions conjuntament per als afectats per l'ERO que vol aplicar l'empresa a la planta illenca.

La portaveu adjunta del Grup Socialista, Bel Oliver, juntament amb els diputats Sílvia Cano, Elena Baquero i Enric Casanova, ha traslladat tot el suport i la solidaritat del PSIB-PSOE als treballadors i treballadores, a més d'explicar-los la Proposició No de Llei presentada pels socialistes al Parlament, per defensar els seus drets.

En aquest sentit, Oliver, ha precisat que la proposta socialista vol instar al Govern de les Illes Balears a mediar «per garantir els drets dels treballadors i seguir d'aprop aquest procés de negociació amb l'empresa, sempre defensant els interessos dels treballadors».

A més a més, la iniciativa socialista també pretén demanar al Govern d'Espanya la derogació de la reforma laboral del PP «perquè en bona part és causant d'aquesta problemàtica», ja que desprotegeix als afectats pels EROs i els deixa la via judicial com a únic camí per reclamar en cas de desacord.

Finalment, Oliver ha fet èmfasi en què «és bò desenvolupar un pla d'indústria que ajudi al sector productiu de les Illes Balears, cada vegada menor, per enfortir-lo i fer-lo més competitiu».

D'aquesta manera el PSIB-PSOE es torna a situar del costat dels treballadors i treballadores de les Illes Balears, tractant de trobar solucions conjuntes a la problemàtica que poden patir els afectats per l'ERO de la planta de Bimbo a Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube