Imprimeix
PDF

Aprovada la proposta socialista per sol·licitar la posada en funcionament de la dessaladora de Santa Eulària des Riu

silvia limones com medi ambient feb 2016La socialista Silvia Limones ha apuntat la dramàtica situació que viu Eivissa amb greus problemes d'abastiment d'aigües per demanar que el Govern de les Illes Balears continuï els contactes amb l'administració central per ultimar les negociacions per recepcionar la infraestructura.

Durant la Comissió de Medi Ambient del Parlament de les Illes Balears, la diputada socialista Silvia Limones ha defensat una Proposició No de Llei per sol·licitar la posada en funcionament de la dessaladora de Santa Eulària des Riu a Eivissa que ha estat aprovada per unanimitat.

El text aprovat, que ha incorporat esmenes de tots els grups, contempla instar al Govern de les Illes Balears a continuar els contactes amb el govern central per ultimar les negociacions i els tràmits administratius a fi de recepcionar definitivament la planta dessaladora de Santa Eulària des Riu.

La socialista ha fet un resum els problemes que envolten aquesta infraestructura des dels seus inicis fins a la finalització de l'obra que encara no ha estat recepcionada, pel que la proposició no de llei també insta al Govern de les Illes Balears a la posada en marxa de la planta «tan necessària per Santa Eulària» una vegada hagi estat recepcionada per la comunitat autònoma.

La socialista ha manifestat la seva satisfacció per aconseguir la unanimitat de tots els grups parlamentaris en un tema «tan sensible i necessari per la gent d'Eivissa» i ha encoratjat a tots a seguir treballant per resoldre els greus problemes d'abastiment d'aigua de l'illa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube