Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE destaca el retorn a la normalitat que viu IB3 amb el qual «deixam enrere temps foscos»

Cano i Camps Com SalutEl Grup Parlamentari Socialista ha destacat el retorn a la normalitat que viuen la ràdio i televisió públiques de les Illes Balears en la nova etapa que s'ha encetat sota la direcció d'Andreu Manresa. Durant la Comissió de Control d'IB3, la diputada socialista Sílvia Cano, ha celebrat que «deixam enrere temps foscos de manca de pluralisme i independència a l'ens públic».

Per la socialista, la normalitat a iB3 ha tornat «amb el respecte a la Llei i l'Estatut d'Autonomia, amb continguts com la cobertura del Cas Nóos, impensable durant la passada legislatura, i el seny pel que fa a l'ús de la llengua catalana i el respecte a la màxima autoritat científica de Baleas com és la UIB».

Pel que fa al canvi de model d'IB3 que tant s'ha reivindicat, Cano, ha explicat que el Consell Assessor «ha d'acabar de definir com ha de ser el model que volem per la nova IB3, tot i que ja ha començat a caminar».

Cano ha pregat al director general de l'ens públic que estigui vigilant en les condicions laborals dels treballadors i treballadores «perquè l'administració pública té l'obligació de garantir aquestes condicions laborals, en especial de les productores». Per això, la diputada socialista ha insistit en què «s'han d'incorporar clàusules socials en la contractació pública i vetllar els drets dels treballadors»:

Finalment, la socialista ha defensat el paper de les illes en el mitjà públic balear i ha demanat quins programes es volen fer des d'IB3 en col·laboració amb els Consells Insulars.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube