Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es compromet a seguir fent feina perquè l’Impost Turístic sigui una realitat aviat

Pilar Costa Seguiment Pacte 24-02-16El Grup Parlamentari Socialista es compromet a seguir fent feina perquè l'acord amb l'Impost Turístic sigui una realitat i es pugui aplicar el més aviat possible.

Així s'ha expressat la portaveu Pilar Costa, a la sortida de la Comissió de Seguiment del Pacte, on s'han avaluat algunes de les esmenes presentades per Podemos a la llei que regula aquest impost. En aquest sentit, Costa ha destacat que "de 22 esmenes presentades per Podemos podem dir que en el 50% d'aquestes hi ha possibilitat d'acord o transacció", mentre que pel que fa a la resta d'esmenes de tots els partits polítics continuarà el diàleg.

Precisament, la portaveu socialista ha insistit en què "tots els partits polítics, fins i tot el PP, estam d'acord en el principi de proporcionalitat i de solidaritat pel repartiment entre illes de la recaptació del tribut, però ara hem de veure com traslladam això a la llei". Per això, Costa ha demanat "un vot de confiança" a la comissió que ha de decidir i valorar els projectes als quals es destina la recaptació de l'Impost Turístic, i en la qual ha recordat que "estan representats tots els Consells Insulars i els ajuntaments".

De fet, Costa ha argumentat a mode d'exemple un tema pel qual hi haurà acord per fer inversions en totes les illes, com és l'aigua, que afecta als visitants i als residents.

Finalment, i en referència a la creació de la Facultat de Medicina, la portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha reivindicat "la importància de la decisió contundent que de forma autònoma la Universitat de les Illes Balears va adoptar a través del seu Consell de Govern per posar en marxa la Facultat de Medicina", la qual cosa pels socialistes és "un element de pes a tenir en compte".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube