Imprimeix
PDF

Alcover: «Amb l'impost del turisme sostenible estam complint un altre dels Acords pel Canvi»

ple pib 22 marc 2016 impost turisticEl diputat socialista ha celebrat l'aprovació definitiva d'una llei «forta i consensuada», ja que es tracta de «la llei amb més esmenes incorporades de la història de Balears amb un 47,7% de les presentades».

Després del debat i votació del dictamen de la Comissió d'Hisenda sobre el projecte de llei d'estades turístiques, el ple del Parlament de les Illes Balears ha aprovat avui definitivament la Llei de l'Impost de Turisme Sostenible, una llei que ha aconseguit un alt nivell de consens amb la incorporació de gairebé la meitat de les esmenes presentades pels diferents grups parlamentaris.

El diputat socialista Andreu Alcover ha defensat les esmenes presentades pel Grup Socialista al projecte de llei i ha celebrat el compliment d'un dels Acords pel Canvi per part del Govern presidit per Francina Armengol, «un compromís complert més en menys d'un any de gestió».

Alcover també s'ha felicitat per aprovar una llei que «neix amb la voluntat de ser de tothom» i que ha aconseguit incorporar un 47,7% de les esmenes presentades, un total de 43, convertint-se així aquesta llei en la «llei amb més esmenes incorporades de tota la història de les Illes Balears».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube