Imprimeix
PDF

Les forces del Pacte presenten una esmena perquè l'eliminació del nivell 33 afecti a tots els empleats públics de totes les institucions

costa jarabo abril marti ib3 parlament nov 2015Els grups parlamentaris del PSIB-PSOE, Podem, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Gent per Formentera han enregistrat una esmena de modificació a la Proposició de Llei de Funció Pública presentada per Ciutadans.

Després de les primeres passes del Govern del Canvi suspenent el pagament de l'anomenat nivell 33 des del passat 1 de gener, ara les forces que donen suport al Govern han enregistrat una esmena de modificació a la Proposició de Llei de Funció Pública presentada per Ciutadans. Amb aquest canvi s'aconseguirà que l'eliminació d'aquest complement afecti a tots els empleats públics, els que ja ho cobraven i els que podrien cobrar-ho en el futur, de totes les institucions de les Illes Balears.

Donant compliment a un altres dels Acords pel Canvi, els grups parlamentaris del PSIB-PSOE, Podem, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Gent per Formentera han signat aquesta esmena que millora la redacció de la iniciativa de Ciutadans amb la que es comparteix l'esperit però, tal i com està, no garanteix que la supressió del nivell 33 afecti també a les persones que ara mateix ho cobraven.

El canvi que suposarà aquesta esmena garantirà la supressió del complement retributiu als empleats públics de l'Administració de la comunitat autònoma i el personal de les entitats integrants del sector públic autonòmic, inclòs el dels consells insulars, les entitats locals, el de la Universitat de les Illes Balears i els òrgans estatutaris.

Així, un cop aprovada la modificació de la Llei de Funció Pública en aquests termes, es deixarà d'abonar el nivell 33 amb totes les garanties jurídiques necessàries per evitar possibles reclamacions.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube