Imprimeix
PDF

Pilar Costa: «El Govern segueix endavant amb iniciatives de rescat a la ciutadania com la Renda Social Garantida»

Pilar Costa i Jaume Garau 04-04-16El Grup Parlamentari Socialista ha considerat molt positiu el fet que a partir de demà la Renda Social Garantida, peça fonamental dels Acords Pel Canvi, serà una realitat.

Així ho ha manifestat la portaveu socialista, Pilar Costa, qui ha assegurat que «el Govern segueix endavant amb iniciatives fonamentals de rescat a la ciutadania perquè les persones són el seu objectiu principal». De fet, Costa ha recordat que en nou mesos de Govern ja s'han duit a terme iniciatives en aquest sentit, com el Fons d'Emergència Social, les ajudes per pal·liar la pobresa energètica o l'augment de beneficiats de la Llei de Dependència, entre d'altres. Per això, la socialista ha volgut deixar clar que «malgrat els canvis que es puguin produïr als equips del Govern el full de ruta s'està complint i els projectes polítics segueixen endavant».

En concret, el diputat socialista Jaume Garau ha explicat que el projecte de llei de la Renda Social Garantida que demà aprovarà el Parlament «és un instrument nou, complementari a altres ajudes econòmiques i que en principi s'espera que es pugui posar en marxa el mes de juny».

Aquesta ajuda, segons ha especifiat el diputat socialista, anirà dirigida a cobrir les despeses bàsiques «a aquelles persones que no tenen cap tipus d'ingrés o aquelles famílies que en tenen però són molt baixos». En xifres, Garau ha avançat que s'espera que se'n puguin beneficiar unes 3.000 persones enguany i fins a 12.000 persones de forma indirecta.

Finalment, Garau ha explicat que tendran dret a aquesta prestació els majors de 25 anys, amb més de 3 anys de residència, i amb uns ingressos del nucli familiar que ni arribin a un mínim de 429, i fins a 776€ mínims si el nucli familiar és ample, de 7 persones o més.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube