Imprimeix
PDF

Aprovada la Renda Social Garantida, «un nou dret que retornarà la dignitat a les persones sense recursos»

ple pib abril 2016 renda socialEl Parlament de les Illes Balears ha aprovat el projecte de llei de la Renda Social Garantida amb un ampli consens complint un compromís dels socialistes adquirit en campanya i un dels Acords pel Canvi.

Els grups parlamentaris que donen suport al Govern del Canvi han qualificat la jornada del Parlament de les Illes Balears com a «històrica» per l'aprovació del projecte de llei de la Renda Social Garantida. Una llei que, en paraules del diputat socialista Jaume Garau, suposa «un nou dret que retornarà la dignitat a les persones sense recursos».

La iniciativa ha estat aprovada amb un ampli consens, sense vots en contra, i significa un nou compliment d'un compromís dels socialistes anunciat durant la campanya electoral de fa un any per Francina Armengol, així com també la consecució d'un altre dels Acords pel Canvi.

La Renda Social Garantida significa el reconeixement d'un «nou dret que contempla una prestació dirigida a cobrir les despeses bàsiques a aquelles persones que no tenen cap tipus d'ingrés o aquelles famílies que en tenen però són molt baixos», pel que es calcula que enguany se'n puguin beneficiar unes 3.000 persones de forma directa i fins a 12.000 persones de forma indirecta.

Jaume Garau ha assegurat que «la generositat social d'aquesta iniciativa tendrà un impacte positiu en la societat perquè retornarà la dignitat i les ganes de sortir de la difícil situació a les persones que ho estan passant malament» i ha celebrat aquesta «decidida empenta que fem avui als serveis socials».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube