Imprimeix
PDF

Els socialistes celebren el nou impuls al Govern del Canvi amb les noves incorporacions a qui desitgen molts encerts

bel oliver junta portaveus abril 2016Bel Oliver ha emmarcat els canvis de l'Executiu de les illes dins la «normalitat democràtica» resolent «amb rapidesa» dues situacions personals molt diferents.

La incorporació de Pilar Costa al Govern Armengol suposarà un canvi de portaveu al Grup Parlamentari Socialista que ha proposat per aquesta tasca al diputat Andreu Alcover.

Després de la remodelació del Govern de les Illes Balears anunciada avui per la presidenta Armengol, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, ha celebrat la decisió que suposarà un «nou impuls a la feina que ja està fent el Govern del Canvi» i ha desitjat «molta sort i encerts» a les noves conselleres Pilar Costa i Ruth Mateu, així com a Marc Pons per la nova tasca encomanada.

La socialista ha aprofitat per desitjar una «prompta recuperació» a Joan Bonet i agrair la feina feta per Esperança Camps, a més de mostrat el «suport més absolut del Grup Parlamentari Socialista» als nous responsables de les conselleries del Govern per «seguir engegant els canvis que van començar el passat 24 de maig que tan necessita la gent de les illes».

Respecte als motius dels canvis a l'executiu, Oliver els ha emmarcat dins la «normalitat democràtica» i a afegit que la presidenta Armengol ha actuat amb «rapidesa» per resoldre dues situacions personals molt diferents: «la malaltia del company Joan Bonet i la decisió de no seguir d'Esperança Camps».

La incorporació al Govern de les Illes Balears de Pilar Costa deixarà vacant el lloc de portaveu del Grup Parlamentari Socialista, un lloc per al que s'ha proposat al diputat Andreu Alcover a falta, encara, de ratificació formal i oficial.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube