Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «Reclamam al Govern d'Espanya el que ens pertoca perquè ens negam a retallar en drets i despesa»

Andreu Alcover 12-04-16El Grup Parlamentari Socialista ha valorat molt positivament el fet que la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, s'hagin desplaçat a Madrid per parlar amb el ministre Montoro de les exigències del compliment del límit de dèficit que ofeguen Balears.

Així ho ha manifestat el portaveu socialista Andreu Alcover, qui ha assegurat que «pel Govern del Canvi és prioritari reclamar al Govern d'Espanya allò que ens pertoca». Alcover ha explicat que l'Executiu ha fet el que toca a la part d'ingressos, i en aquest sentit, ha argumentat que el Govern no vol més retallades perquè «en la manca d'ingressos el senyor Montoro hi té molt a dir», per la qual cosa «ens negam a retallar en drets i despesa».

De fet, Balears és la darrera comunitat en despesa pública respecte el PIB, mentre que Espanya està 5 punts per sota de la mitjana de despesa pública, amb la qual cosa «no és en aquest àmbit que s'ha de retallar, sinó que s'han d'aconseguir més ingressos per part del Govern d'Espanya».

Per això, Alcover ha apostat «per fer el nou model de finançament que està pendent des del 2014, seguir reclamant les inversions estatutàries que ens han deixat d'arribar amb el PP i establir un nou Règim Especial per Balears».

Finalment, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha volgut deixar clar que «lo important avui no és aprofundir en les retallades que ens reclamen des de Madrid i que ens negam a fer, sinó millorar una situació financera que segons AIREF és positiva i controlada».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube