Imprimeix
PDF

Alcover: «La llei l'hem de complir tots, també Montoro amb les inversions estatutàries i el nou REB per Balears»

andreu alcover junta portaveus 13 abril 2016El portaveu socialista ha valorat «positivament» la reunió d'ahir entre la presidenta Armengol i el Ministre d'Hisenda perquè «ja era ben hora que un president de les illes es planti davant el Ministre».

Després de l'habitual Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha estat d'acord amb les declaracions del Ministre Montoro d'ahir assegurant que tothom ha de complir la llei.

El socialista ha manifestat que «efectivament, l'ha de complir tothom, també el mateix Ministre Montoro ha complir l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears i fer arribar a les illes les inversions estatutàries contemplades o el nou Règim Especial per a Balears».

Alcover ha recordat que «han deixat d'arribar més de 1.000 milions d'euros en concepte d'inversions estatutàries a les nostres illes, el que canviaria molt el panorama financer de la nostra comunitat», així com també ajudaria a la malmenada situació econòmica «tenir el nou REB que havia d'haver-se aprovat al 2014».

A més d'aquests incompliments de la llei per part del Ministeri, Alcover també ha destacat que «el Govern Rajoy i Montoro no han fet els deures» recordant que «el sistema de finançament autonòmic que tenim actualment està prorrogat des de 2014, any en que el Ministeri hauria d'haver impulsat la negociació per tenir-ne un de nou amb el que, segurament, la nostra comunitat en sortiria beneficiada».

El portaveu socialista ha valorat «positivament» la reunió del Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a la sortida de la reunió d'ahir amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui va estar acompanyada de la consellera d'Hisenda, Catalina Cladera, perquè «ja era ben hora que un president del Govern es plantàs davant el Ministre».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube