Imprimeix
PDF

La Comissió d'Economia dóna suport a la proposta per actualitzar i mantenir l'oficina del SOIB d'Eivissa Vila

casanova baquero com economia 14 abril 2016Enric Casanova ha reclamat un espai «digne, segur, suficient i accessible per a l'atenció a les persones sense feina de Vila».

A la Comissió d'Economia celebrada avui, s'ha aprovat per unanimitat la Proposició No de Llei defensada pel diputat socialista Enric Casanova amb la que es demana al Govern de les Illes Balears que, «després de quatre anys sense manteniment i amb un major nombre d'usuaris», iniciï la feina per actualitzar i mantenir l'oficina del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) del municipi d'Eivissa.

Casanova ha aconseguit el suport de la resta de grups parlamentaris per actuar de manera «ràpida» per resoldre les «condicions precàries» d'aquesta oficina que atén a 12.300 usuaris i té «problemes de seguretat pels problemes estructurals en què es troba l'edifici».

El diputat socialista ha repassat les actuacions de millora que s'hi desenvoluparen al 2010 i ha criticat que «la nul·la actuació per al seu manteniment en els darrers quatre anys», motiu pel que ara fan que la situació sigui «d'emergència» i pel que reclama un espai «digne, segur, suficient i accessible per a l'atenció a les persones sense feina de Vila».

Finalment, fruit del debat en comissió, la Proposició No de Llei socialista ha inclòs la petició al Govern de les Illes Balears perquè aquesta «ràpida actualització» de les dependències es faci també a la resta d'oficines del SOIB de les illes que així ho necessitin per assegurar un servei de qualitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube