Imprimeix
PDF

Alcover: «Les tradicions han de variar si estan basades en el patiment dels animals, per això feim la Llei de Benestar Animal»

alcover esmena totalitat pressuposts 2016El Parlament de les Illes Balears ha aprovat la derogació de la Llei de Protecció de la Maternitat del PP, i la presa en consideració de la Llei de Benestar Animal. Dues normatives que segons el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, «són dues passes importants més en els Acords pel Canvi, ja que en quasi deu mesos de Govern hem anat complint un percentatge molt elevat de mesures».

Pel que fa a la derogació de la Llei del PP de Bauzá, Alcover ha explicat que s'elimina perquè «era una legislació ideològica que no responia als principis pels quals va ser creada, ja que existeixen altres normatives que regulen aspectes ja inclosos en la del PP». De fet, tal com ha argumentat el portaveu socialista, la Renda Social Garantida «és molt més efectiva en la protecció de la maternitat que la llei que avui derogam».

D'altra banda, Alcover també s'ha referit a la Llei de Benestar Animal, que avui inicia la seva tramitació parlamentària, i que «suposarà un gran avanç en aquest sentit».

Alcover ha remarcat que «és una mesura que tots els partits que donam suport al Govern haviem inclòs als nostres programes electorals», perquè «les tradicions i la cultura, si estan basades en el patiment animal, han de variar, i per això feim aquesta llei, perquè la societat és prou madura per avançar en aquest àmbit».

El Ple del Parlament de les Illes Balears s'ha iniciat amb un minut de silenci en memòria de les víctimes pel terratrèmol d'Ecuador, per la qual cosa el PSIB-PSOE vol traslladar el seu pesar i la seva solidaritat a familiars i amics.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube