Imprimeix
PDF

Alcover qualifica la nova compareixença de la presidenta com «la consolidació d'una nova forma de fer política»

andreu alcover junta portaveus 20 abril 2016El portaveu socialista ha celebrat que el Govern del Canvi estigui recorrent el camí de la «rendició de comptes i la transparència»

La Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears celebrada avui ha fixat l'ordre del dia del proper plenari en el que compareixerà la presidenta del Govern, a petició de l'oposició, per explicar els recents canvis a l'Executiu. El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha qualificat aquesta nova compareixença com la «consolidació d'una nova forma de fer política».

El socialista ha recordat que «Bauzà es va negar totes i cada una de les 27 vegades que des de l'oposició vam demanar la seva compareixença al ple del Parlament la passada legislatura», pel que ha felicitat el canvi en les formes de la presidenta Armengol en contraposició al que passava abans.

Alcover ha posat en valor aquesta tercera compareixença d'Armengol davant el Parlament de les Illes Balears a instàncies de l'oposició, «tres de tres» abans de que es compleixi el primer any de govern.

El portaveu socialista ha destacat el que canvi que suposa la predisposició del Govern del Canvi a donar explicacions a la ciutadania i ha celebrat que l'Executiu d'Armengol estigui recorrent el camí de la «rendició de comptes i la transparència».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube