Imprimeix
PDF

Bel Oliver: «Sense la reivindicació dels governs autonòmics progressistes com el de Balears, Montoro no hauria flexibilitzat el dèficit»

Bel Oliver 25-04-16El Grup Parlamentari Socialista considera que amb la compareixença de demà en el Ple del Parlament de la presidenta del Govern, Francina Armengol, es fa palès el canvi en el fons i en la forma que impulsa l'Executiu autonòmic.

Així ho ha manifestat la portaveu adjunta socialista, Bel Oliver, qui ha recordat que «allò que ens sembla excepcional no deixa der ser normalitat democràtica, amb tres compareixences en menys d'un any a diferència de Bauzá, que va rebutjar retre comptes davant la cambra parlamentària 27 vegades».

Per Oliver, la compareixença d'Armengol servirà «per donar comptes de l'impuls polític que agafa el Govern per seguir complint els Acords Pel Canvi», després que en menys d'un any s'hagi retornat la pau a les aules, s'hagin impulsat mesures de rescat a la ciutadania com la Renda Social Garantida, o la devolució de les targetes sanitàries a tothom. De fet, avui es compleixen 30 anys que un govern socialista va instaurar l'assistència sanitària universal i gratuïta, que després el PP de Bauzá i Ana Mato va eliminar.

El canvi en el fons i en la forma també es fa evident a l'hora de reivindicar recursos per Balears davant el Govern d'Espanya. Bel Oliver ha defensat que «ara el Govern reivindica el que pertoca a les Illes, juntament amb altres governs progressistes, i per això el ministre Montoro ha flexibilitzat el límit de dèficit»; a la qual cosa ha afegit que «sense l'actitud reivindicativa dels governs autonòmics progressistes el Govern d'Espanya no hauria fet aquesta flexibilització del límit de dèficit per enguany».

Així i tot, Oliver ha insistit en què «seguirem demanant el que ens pertoca sigui quin sigui el Govern d'Espanya».

Finalment, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, i en referència a la iniciativa del PP sobre Arnaldo Otegui, ha remarcat que «alguns encara no han entès el missatge de la societat i prefereixen seguir amb debats inexistents al carrer perquè no es parli dels seus problemes interns».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube