Imprimeix
PDF

Alcover considera «positiu i beneficiós» el front comú proposat per Armengol per «reclamar el que pertoca a Balears»

ple pib 3 maig 2016Els socialistes aposten per «fer pinya amb tots els partits polítics i la societat civil» per «redactar junts un esborrany sobre el sistema de finançament autonòmic, per reclamar la condonació del deute de Balears, per aconseguir un nou REB i per reclamar les inversions estatutàries».

Al ple del Parlament de les Illes Balears s'ha produït la quarta compareixença de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, aquesta vegada, per explicar les imposicions del Ministeri d'Hisenda en matèria econòmica on ha ofert a tots els grups parlamentaris que es sumin a un «front comú també amb la societat civil per reclamar el que pertoca a Balears». Una iniciativa que per Andreu Alcover, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, és «positiva i beneficiosa per a la ciutadania de les illes».

Alcover ha recordat que el Govern del Canvi «ha acabat amb l'etapa de les retallades» gràcies a la «fermesa reivindicativa» demostrada per la presidenta Armengol i la consellera Cladera en les negociacions amb Madrid per aconseguir els recursos que necessitam a les illes. Un canvi d'actitud radical respecte al Govern anterior del PP que «sempre va preferir retallar a les illes i acotar el cap davant Madrid».

A més de recordar les principals fites aconseguides pel Govern del Canvi amb més recursos per a la nostra comunitat en menys de 10 mesos de gestió, Alcover ha insistit en què «la solució no pot ser la rebaixa de més despeses fent retallades, sinó que la sortida passa per aconseguir més ingressos i això s'aconseguirà si s'accepta l'oferta de front comú que ha fet la presidenta».

Precisament aquesta oferta feta pública avui per Francina Armengol i per la que aposten els socialistes inclou aconseguir «fer pinya amb tots els grups parlamentaris i la societat civil» per tal de «redactar junts l'esborrany del model de finançament autonòmic que volem per a Balears, per reclamar la condonació del deute de Balears, per aconseguir un nou REB i per reclamar les inversions estatutàries».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube