Imprimeix
PDF

Bel Oliver: «Estam demostrant que el canvi és possible, segur i positiu pels ciutadans de Balears»

Bel Oliver 23-05-16Quan està a punt de complir-se el primer any de les eleccions del 24 de maig, que vàren marcar un canvi progressista a les Illes, el Grup Parlamentari Socialista fa un balanç molt positiu d'aquest període de legislatura.

Així ho ha explicat la portaveu adjunta, Bel Oliver, qui ha assegurat que «en un any estam demostrant que el canvi és possible, segur i positiu pels ciutadans de Balears».

Per argumentar-ho, Oliver ha remarcat que en aquest primer any s'està avançant en el retorn de drets, llibertats i serveis, recordant que «s'ha començat el camí per assolir un pacte per l'educació, sempre des del diàleg, al mateix temps que s'han augmentat els recursos per aquest àmbit, tothom té dret a l'assistència sanitària, també els horabaixes, hem plantat cara al treball precari i s'ha implantat una Renda Social per ajudar a aquells que menys tenen», entre moltes altres mesures importants.

En l'àmbit econòmic, Oliver ha fet èmfasi en què «ara gestionam els recursos sense fer cap retallada, alliberant als ciutadans de l'austeritat ideològica i econòmica de Bauzá, estam reivindicant tots aquells recursos que pertoquen a Balears i que en quatre anys no han arribat i començam a fer feina per un nou sistema de finançament».

Molts de canvis en només un any i ara, ha explicat Oliver, el compromís del PSIB-PSOE és «traslladar les reivindicacions de Balears al Congrés dels Diputats a través del nostre candidat, Pere Joan Pons».

Precisament, una de les necessitats de les Illes Balears és millorar la connectivitat. «El nostre compromís és la tarifa plana per als vols, per la qual ja estam fent feina per aconseguir-la el més aviat possible, però no ens aturam aquí», ha avançat la portaveu adjunta, en referència a la Proposició No de Llei signada per tots els grups polítics del Parlament per demanar que s'apliqui el descompte de resident als trajectes d'AVE.

Aquesta iniciativa conjunta es debatrà al ple del Parlament de demà i segons Oliver, «permetrà començar el camí per millorar la nostra mobilitat a la península, sobretot amb aquelles ciutats que no compten amb aeroport o que no tenen unes freqüències de transport adequades».

Finalment, Oliver ha apuntat que necessitam un canvi de govern a Espanya per atendre aquestes i altres necessitats, per la qual cosa «el 26 de juny tenim una nova oportunitat perquè els ciutadans de les Illes Balears votin canvi». L'objectiu dels socialistes serà «traslladar a l'Estat qüestions tan importants com la millora del finançament, un nou REB que tengui en compte la insularitat, les inversions estatutàries o aconseguir una Mediterrània lliure de prospeccions», ha enumerat la socialista, afegint que «tot això ens ho jugam el 26 de juny i són qüestions que a Balears ja han millorat».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube