Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «En un any hi ha un abans i un després en la forma i en el fons de fer política, amb fets concrets i sense retallades»

Andreu Alcover 24-05-2016El Grup Parlamentari Socialista ha fet una valoració molt positiva del primer any des de les eleccions del canvi del 24 de maig de 2015. Així ho ha explicat el portaveu, Andreu Alcover, qui ha afirmat que «des del primer moment tenim marcat un full de ruta amb els Acords Pel Canvi que estam complint, amb moltes mesures que s'estan materialitzant dia a dia».

Alcover ha fet un repàs d'aquestes importants iniciatives que ja s'han posat en marxa en només un any, com l'obertura dels centres de salut els horabaixes, el retorn de la targeta sanitària gratuïta, l'incorporació de 200 nous professionals a l'àmbit sanitari i la implantacio dels nous estudis de medicina.

En l'àmbit educatiu, Alcover ha emfatitzat que «s'ha acabat la crispació i s'ha normalitzat la relació amb la comunitat educativa, amb més de 500 professors nous a les aules, la qual cosa fa que s'estigui començant a rebaixar les ràtios a les aules».

Alcover també ha posat en valor la tasca feta per Hisenda, ja que «s'ha incrementat la progressivitat perquè pagui més qui més té, s'ha aprovat el nou impost turístic, i ens hem plantat davant Madrid, la qual cosa és molt important perquè s'ha traduït en 322 milions d'euros per inversions estatutàries, una flexibilització del límit de dèficit i sense necessitat de fer cap retallada».

A més a més, el portaveu socialista també ha destacat altres propostes tan importants com la Renda Social Bàsica «que beneficiarà a les persones que més necessiten el rescat ciutadà», el retorn a l'Institut Ramon Llull, la Llei de Normalització Lingüística o la Llei LGTBI.

Moltes iniciatives en un any que segons Alcover, «marquen un abans i un despres en la forma de fer política, amb fets concrets i sense retallades».

Pel que fa a la Proposició No de Llei en suport a les cambreres de pis, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha explicat que el Govern «està fent feina des del primer dia amb inspeccions de treball per millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores», i ha recordat el candidat del PSOE a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, «es va reunir amb les cambreres de pis de Calvià i s'ha compromès a preveure com a malaltia professional les diverses patologies que pateixen aquest col·lectiu».

Finalment, el ple del Parlament ha aprovat per unanimitat la proposta signada per tots els grups polítics per demanar a Foment que inclogui el descompte de resident a la xarxa de transport ferroviari d'AVE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube