Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE destaca el consens amb el qual s'aprovarà la Llei de Fosses al Parlament

Andreu Alcover 25-05-16El ple del Parlament aprovarà previsiblement el proper dimarts la Llei de Fosses. La Junta de Portaveus ha inclòs aquest punt a l'ordre del dia que segons el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, «s'aprovarà amb un ampli consens, ja que s'han acceptat nombroses esmenes de l'oposició i fins i tot podria canviar de nom per passar a dir-se Llei de Persones Desaparegudes».

Amb l'aprovació d'aquesta norma es complirà un altre dels Acords Pel Canvi, per la qual cosa «és una llei important per la comunitat autònoma, que és prou madura per tenir una legislació d'aquest tipus, i que no va en contra de ningú ja que beneficiarà a molta gent», ha assegurat Alcover.

A més a més, el ple del Parlament també donarà compliment a un altre dels acords de governabilitat amb l'eliminació del nivel 33, que afectarà a funcionaris i altres administracions depenent de la comunitat.

D'altra banda, Alcover s'ha mostrat favorable a fer plens extraordinaris fora del període ordinari de sessions, que acaba el 15 de juny, tot i que ha negat que hi hagi un embós d'iniciatives, acusació que ha fet el PP per la caiguda de l'ordre del dia d'una proposició de llei seva per modificar la Llei del Sòl.

Alcover ha explicat que «estam en contra que aquesta proposta formi part de l'ordre del dia perquè dimarts ja veurem dues lleis i tot i que aquesta es va presentar per urgència, si hagués entrat seria la llei més ràpida de la història del Parlament».

De fet, el portaveu socialista ha recordat que la passada legislatura hi va haver altres proposicions de llei com la LTGBI que el PP no va incloure mai en l'ordre del dia. «És curiós com el PP quan governa es nega en rotund a fer plenaris extraordinaris fora del període de sessions i quan esta a l'oposició demana fer feina el juny i el juliol, opció que així i tot té el suport dels socialistes». Malgrat tot, Alcover ha reiterat que no hi ha cap embós d'iniciatives perquè de fet, «la única llei que resta al calaix per prendre en consideració és la modificació de la Llei del Sòl proposada pel PP».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube