Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE expressa tot el seu suport a la creació d'una Comissió d'Investigació sobre les autopistes d'Eivissa

Bel Oliver JP 1-06-16El Grup Parlamentari Socialista ha expressat el seu suport total a la creació d'una Comissió d'Investigació parlamentària sobre les autopistes d'Eivissa. La portaveu adjunta, Bel Oliver, s'ha mostrat d'acord a què si hi ha qualsevol indici d'irregularitats s'investigui al Parlament, però també ha considerat necessari que primer es dugui a la fiscalia.

«Comissió d'investigació sí, però també posar el tema en mans de la justícia per tramitar i esbrinar qualsevol possible dubte vers aquestes autopistes el més aviat possible», ha volgut deixar clar la socialista.

Pel PSIB-PSOE es tracta d'un tema «molt important perquè suposa una despesa econòmica per la comunitat autònoma, amb la qual cosa qualsevol possible dubte que existeixi sobre aquestes obres s'ha de dur a la justícia i aclarir-ho aviat», ha insitit Oliver.

De fet, la portaveu socialista ha recordat que el PSIB-PSOE sempre ha acudit a la justícia en primer terme quan ha detectat alguna irregularitat, entenent que les investigacions judicials i la comissió parlamentària «són dues accions perfectament compatibles».

Per això, els socialistes «volem que tot s'aclareixi ràpidament perquè és una qüestió que encara està suposant una important quantitat de doblers per a la comunitat autònoma», a la qual cosa ha afegit que «el Partit Socialista no ha signat la proposta perquè no disposa de la documentació que justificaria la creació d'aquesta comissió d'investigació, tot i que hi votarem a favor de la seva creació».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube