Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «El nostre objectiu és repartir entre tothom el creixement econòmic que es preveu sigui del 4%»

Andreu Alcover ple PIB 14-06-16El Grup Parlamentari Socialista ha celebrat la previsió de creixement econòmic de Balears de l'AIREF per enguany, que s'ha revisat a l'alça per situar-se en un 4%. El portaveu socialista, Andreu Alcover, ho ha qualificat de «gran notícia», si bé el compromís dels socialistes és aconseguir que aquest creixement pugui arribar a tothom.

En aquest sentit, Alcover ha explicat que les previsions de l'AIREF suposen incrementar en un 50% el creixement que ens va deixar el PP, a la qual cosa ha afegit que «no només creixem sinó que repartim millor la riquesa, ja que 9 de cada 10 contractes ja són a temps complet i s'han incrementat en un 60% els contractes indefinits respecte el que es feia l'anterior legislatura». Malgrat això, els socialistes s'han mostrat conscients que queda molt per fer.

Amb aquest context, el Grup Parlamentari Socialista ha votat en contra de la moció sobre compliment pressupostari del PP perquè «és absolutament electoralista i respon a que el PP sempre promet baixades d'imposts quan hi ha eleccions, per després pujar-los indiscriminadament».

Pel que fa a la creació d'una Comissió d'Investigació sobre les autopistes d'Eivissa, els socialistes han votat a favor tot i que «quan surten nous documents la millor opció sempre és enviar-los a fiscalia».

Finalment, el portaveu socialista també ha fet referència a la compareixença del director general de Pressuposts per informar sobre la Facultat de Medicina. Alcover ha explicat que «el director general acabarà compareixent igual que es va donar tota la documentació i igual que varem votar a favor de la creació d'una comissió que segueixi la implantació dels estudis de medicina, transparència absoluta».

El director general no ha comparegut avui perquè quan la Mesa del Parlament va fixar la compareixença no havia consultat al ponent si tenia disponibilitat, ja que avui és a Madrid per negociar el Pla Econòmic i Financer, la qual cosa «és una causa més que justificada», ha dit Alcover.

Finalment, el portaveu socialista ha volgut deixar clar que «no ens oposarem a que aquesta compareixença es produeixi en breu igual que ja varem votar a favor de l'anterior, mai ens hem oposat».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube